Ongeveer een jaar geleden heeft de ledenvergadering van Dorpsbelang Tytsjerk tijdens haar vergadering de Dorpsvisie 2018 en verder vastgesteld. In deze dorpsvisie is een hoofdstuk opgenomen over het idee om in Tytsjerk te komen tot een MultiFunctioneel Centrum. Een aantal enthousiaste dorpelingen, inclusief (inmiddels) drie bestuursleden van Dorpsbelang, vormen een werkgroep die bijdraagt aan de uitwerking van deze visie naar meer concrete plannen.

Met dit bericht deelt de werkgroep wat er het afgelopen jaar is gebeurd, waar we nu staan als dorp en hoe het verder kan gaan met het MFC-Tytsjerk: Nieuwsbrief januari 2019

Zoals ook in de nieuwsbrief aangekondigd, nodigen we u allen uit om mee te denken en te doen tijdens het tweede open MFC Atelier – dit vindt plaats tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Dorpsbelang Tytsjerk welke op dinsdag 15 januari as. plaatsvindt.

Een Reactie to "Nieuwsbrief januari 2019 – werkgroep MFC-Tytsjerk"

 • Y.Westerhof
  5 februari 2019 at 10:14 am

  Uit reacties begrijp ik dat het MFC wordt gesitueerd op het terrein bij de sportvelden , dus BUITEN het dorp.
  Welke verlichte ziel heeft deze locatie bedacht?

  Een eventueel MFC dient in het hart van het dorp te liggen en overigens ,wat is er mis met het terrein naast het Dorpshuis? Dit wordt toch maar zelden gebruikt als parkeerterrein. Een nieuw schoolgebouw past hier ruimschoots op.
  Je kunt dan meteen een verbinding maken met het Dorpshuis zodat de nieuwbouwkosten aanzienlijk kunnen worden gedrukt , het Dorpshuis kan dan worden heringericht als MFC. Die aanpassing hoeft niet zoveel te kosten met behulp van onze kostbare enthousiaste vrijwilligers.

Laat een bericht achter.

Naam *: Mail *: wordt niet geplaatst Website
Reactie*: