Kerstconcert in het Dorpshuis

Door Dorpsbelangen
  • Locatie :

    Dorpshuis Yn 'e Mande
  • Tijd :

    20.00 uur
  • Prijs :

    10 € bij de zaal, 8 € bij reservering (inclusief een kop koffie)

Met de kerst in het vooruitzicht organiseert Sander Boonstra Producties een kerstconcert  dorpshuis Yn ‘e Mande in Tytserk. In dit intieme concert zullen tenor Sander Boonstra en sopraan Jannet Rienks bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen. Dit alles zal begeleid worden door harpiste Mirte Jansen en pianiste Hester Kamstra, twee jonge talentvolle musici van het jongereninitiatief Classic Lounge uit Leeuwarden.
Het belooft een avond te worden waarin iedereen in de kerststemming kan komen. Een concert om te genieten van mooie klassieke kerstmuziek van bijvoorbeeld Schubert en Bach, maar ook van modernere nummers van Irving Berlin en Charlie Chaplin. Een ideaal concert voor iedereen die van kerstmuziek of de sfeer daaromheen houdt.

Reserveren voor dit concert kan via info@sanderboonstra.nl. Door een reservering te plaatsen wordt er geen 10 euro, maar 8 euro voor het kaartje gerekend (inclusief een kopje koffie). Een korting dus van 2 euro! Na afloop is er de mogelijkheid om samen met de musici nog een drankje te nuttigen.

Groeten en tot ziens op 20 december om 20:00 uur in yn ‘e Mande

De culturele commissie Tytsjerk

Anneke Bakker, Gerrit van der Sar en Ineke Kalteren

Laat een bericht achter.

Naam *: Mail *: wordt niet geplaatst Website
Reactie*: