• Locatie :

    De Vertakking in Ryptsjerk (Binnendijk 73)
  • Tijd :

    Premiere 25 juni 21.00 uur, daarna op 26 en 27 juni en op 2, 3 en 4 juli (steeds aanvang 21.00 uur)
  • Prijs :

    17,50 €

Zie ook de digi flyer http://wigproducties.nl/wp-content/uploads/20150415-POSTER-def.-212x300.jpg

Het allereerste openluchtspel in Ryptsjerk wordt gespeeld! Met een enorme bult zand als onderdeel van het decor speelt WIG Producties onder regie van Hans van Buuren stuk ‘Blankenberge’ van Tom Lanoye.
De titel refereert naar de gelijknamige plaats aan de Belgische kust. Daar staat een brasserie, naast een hele grote duin. Eigenaresse Lucy klaagt over een ‘erbarmelijk slecht seizoen’ en wil de zaak verkopen, de dorpsagent probeert haar te verleiden en haar zoon Kurt wil van de brasserie een dancing maken. Weinig reden om te feesten, maar het einde van het seizoen vraagt nu eenmaal om een feestelijke afsluiting.

De zomermaanden hebben tot kleine en grotere frustraties geleid, en op de laatste avond komen al die opgekropte frustraties tot explosie. In een verbale strijd banen de karakters zich een weg naar een mooiere, betere wereld, die niemand ooit zal vinden. In de hoop dat ze er zo in elk geval een glimp van op kunnen vangen.

Alle medewerkers van Wig Producties zijn met veel enthousiasme bezig om er een heel mooi stuk van te maken. Het zal zeker niet alleen maar narigheid zijn, er zit ook zeker een lach in. Een echte tragi-komedie. Omdat we natuurlijk heel graag voor een volle tribune spelen, wil ik u graag vragen dit met uw achterban te delen. Daarmee zou u ons een enorm plezier doen. Bijgevoegd vind u de digitale flyer.
‘Blankenberge’ is na ‘Snode Plannen’ (2013) en ‘Wie is bang voor Virginia Woolf’ (2014) de derde voorstelling van WIG Producties en gaat in première op 25 juni om 21.00 uur op het terrein van De Vertakking in Ryptsjerk (Binnendijk 73).

De toegang bedraagt €17,50. Reserveren kan via reserveren@wigproducties.nl of telefoonnummer 06 81 44 03 55. Meer informatie over WIG Producties is te vinden via www.wigproducties.nl.

 

 

Laat een bericht achter.

Naam *: Mail *: wordt niet geplaatst Website
Reactie*: