• Locatie :

    Gemeentehuis Burgum
  • Tijd :

    19:30 (aanbieding 20:00)

Tijdens de ledenvergadering van Dorpsbelang Tytsjerk op 16 januari jl. is de Dorpsvisie vastgesteld.

Op donderdag 25 januari bieden we als Tytsjerk onze Dorpsvisie aan, aan de Gemeenteraad, het College en de Burgemeester.

We kunnen de Dorpsvisie kort presenteren waarna een officiële overhandiging volgt. Deze presentatie en de Dorpsvisie zelf, hebben een vaste plek op Tytsjerk.nl

 

Een Reactie to "Aanbieding Dorpsvisie Tytsjerk aan Gemeenteraad – 25 januari"

  • simon andringa woelwijk 23
    31 januari 2018 at 2:40 pm

    graag zomers en herfst de groene containers weeklijks ledigen .voorkomt dat men groen dumpt in grijze containers .immers tytsjerk is een groene zone ,en dat moet zo blijven .geen opstakels zoals bloembakken in de straat ,maak kleine rotondus zodat het verkeer wordt afgeremd .tevensde groene lint van bomen doortrekkenlangs de doorgaande weg door het dorp .tevens zou men een breede zebra kunnen maken voor de uitritten van de parkeer terreinen van bos van ype .dit kunnen oplossingen zijn het verkeer wat af te remmen .ps ervaar dat de eigen bewoners vaak de snelle rijders zijn .gr simon en succes met de dorpsvisie . ps verder geen verwijzingen bij kruispunten waar is de golfbaan waar aquazoo gr en kl wielen het bos van ype en leeuwarden .

Laat een bericht achter.

Naam *: Mail *: wordt niet geplaatst Website
Reactie*: